top of page

De verborgen Maya kleur - BMW Frozen Tulum XPEL Stealth protection.


BMW i4 Frozen Tulum XPEL STEALTH PPF Lakbescherming

Bij BC Signature begrijpen we dat uw auto meer is dan alleen een vervoersmiddel; het is een persoonlijke investering die uw unieke smaak en levensstijl weerspiegelt. Voor eigenaren van een BMW i4 in de adembenemende en exclusieve Individual kleur Frozen Tulum, bieden wij een geavanceerde oplossing om deze bijzondere tint te beschermen en te behouden: XPEL Stealth lakbescherming.


Wat is XPEL Stealth Lakbescherming?

XPEL Stealth is een innovatieve folie ontwikkeld om de lak van uw voertuig te beschermen tegen de dagelijkse uitdagingen van de weg, zoals steenslag, krassen, en de inwerking van chemicaliën. Deze folie heeft een matte afwerking die niet alleen de lak beschermt, maar ook het unieke matte effect van de Frozen Tulum kleur versterkt, waardoor uw BMW i4 een opvallend en stijlvol voorkomen krijgt.Voordelen van XPEL Stealth voor uw BMW i4:

  • Bescherming: De XPEL Stealth folie is ontworpen om de lak van uw BMW i4 te beschermen tegen krassen, vuil en kleine beschadigingen. Dit betekent dat uw auto er langer als nieuw blijft uitzien, zelfs na jaren van gebruik.

  • Uiterlijk: Naast de beschermende eigenschappen behoudt de XPEL Stealth folie het originele matte uiterlijk van de Frozen Tulum kleur, waardoor uw auto zijn unieke en exclusieve uitstraling behoudt.

  • Duurzaamheid: De folie is bestand tegen vergeling en peeling, wat zorgt voor een langdurige bescherming en uitstraling van uw auto.

  • Zelfherstellend: XPEL Stealth is uitgerust met een zelfherstellende toplaag die kleine krassen en swirls automatisch repareert met behulp van warmte, zoals die van zonlicht of warm water.


Professionele Installatie bij BC Signature

Bij BC Signature zorgen onze deskundige installateurs ervoor dat elke centimeter van uw BMW i4 nauwkeurig wordt bedekt met XPEL Stealth. Ons team heeft uitgebreide ervaring met het aanbrengen van beschermfolies en maakt gebruik van de nieuwste technieken om ervoor te zorgen dat er geen bubbels of rimpels zijn, en dat de folie perfect aansluit op de unieke contouren van uw voertuig.


Maak een Afspraak

Wilt u meer weten of een afspraak maken om uw BMW i4 in Frozen Tulum te beschermen met XPEL Stealth? Neem direct contact met ons op. Wij staan klaar om u te adviseren en te ondersteunen in de zorg voor uw exclusieve auto.

Bescherm uw investering en geniet zonder zorgen van de schoonheid van uw BMW i4, met de superieure bescherming van XPEL Stealth bij BC Signature.
Kommentare


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page