top of page

De Patserwrap!

Patser gold chrome wrap!

Voor wie de afgelopen weken niet echt aanwezig was en dus totaal geen idee heeft wie of wat Patser net is, is hier een korte inleiding. Patser is de derde langspeelfilm van Adil El Arbi en Bilall Fallah. De film vertelt de waanzinnige trip van vier vrienden op 't Kiel die ervan dromen om te leven als echte Patsers, namelijk snel rijk worden en leven zoals in een videoclip of zoals Tony Montana in Scarface. Living the good live met snelle patserbakken, dikke villa's, veel bling bling en... respect. Bekijk hier alvast de trailer:

Wij kregen uiteindelijk de vraag van Kobe Van Steenberghe, producer van de film, of we niet wilden samenwerken met hen. Hij wilde zijn Rode Evoque gebruiken als promotiemateriaal voor film, maar rood dat was te standaard en niet patserig genoeg. Daarom wilde hij hem laten wrappen in het Goud Chrome.

Het klonk als een unieke uitdaging en opportuniteit die we niet links konden laten liggen. De volledige wrap hebben we live gedaan op onze Facebookpagina en kan je nog steeds hier bekijken. Geen 3u tijd om de volledige wrap te bekijken? Geen nood hier onder kan je verkorte versie bekijken:

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page