top of page

De BMW iX M60: Een Stralende Upgrade met XPEL Lakbescherming

Hey autoliefhebbers,

We hebben weer een pareltje onder handen gehad in onze werkplaats - de nieuwe BMW iX M60. En we zijn ontzettend trots om te delen hoe we deze bolide hebben voorzien van onze hoogwaardige XPEL lakbescherming.


Volledige XPEL Ultimate Plus Folie: Een Onzichtbare Schild

We willen dat jouw BMW iX M60 er net zo stralend uitziet als de dag dat je hem kocht. Daarom hebben we de volledige carrosserie gewikkeld in XPEL Ultimate Plus folie. Deze transparante folie biedt onzichtbare bescherming tegen steenslag, insecten, en andere dagelijkse ongemakken op de weg. Je behoudt de glans van je lak, zonder compromissen.


XPEL Fusion Keramische Coating: Een Duurzame Glans

Om de glans van je BMW iX M60 te intensiveren en tegelijkertijd de XPEL folie te beschermen, hebben we de XPEL Fusion Keramische Coating toegepast. Deze coating biedt niet alleen een duurzame glans, maar beschermt ook tegen schadelijke UV-stralen en verontreinigingen. Het resultaat? Een oogverblindende glans die blijft.


XPEL Glass Coating: Kristalhelder Zicht, Altijd

Je rijervaring wordt pas echt compleet als je door kristalhelder glas kijkt. Daarom hebben we XPEL Glass Coating toegepast op alle glaspartijen van de BMW iX M60. Minder tijd besteden aan het reinigen van ramen en een onbelemmerd zicht, ongeacht de weersomstandigheden.


XPEL Fusion Wheels & Calipers Coating: Voor Een Compleet Plaatje

Om de look tot in de puntjes te perfectioneren, hebben we ook de velgen en remklauwen niet vergeten. Met XPEL Fusion Wheels & Calipers Coating zorgen we niet alleen voor bescherming tegen remstof en vuil, maar geven we ook de finishing touch aan de uitstraling van je BMW iX M60.

Bij ons draait het niet alleen om bescherming; het gaat erom dat jij elke keer wanneer je achter het stuur kruipt, een glimlach op je gezicht hebt. Wil je meer weten over hoe we jouw auto kunnen transformeren met onze XPEL lakbescherming? Neem gerust contact met ons op.


Rij veilig, rij stralend!


Het BC Signature TeamComments


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page