top of page

BMW iX Stralend met XPEL Stealth en Fusion Plus Coating

Hey BMW iX enthousiastelingen,


We zijn enthousiast om te delen dat we onlangs een BMW iX hebben mogen verwelkomen bij BC Signature voor een lakbescherming die niet alleen functioneel is, maar ook een esthetisch statement maakt. Lees verder om meer te ontdekken over de toepassing van XPEL Stealth folie en XPEL Fusion

Keramische Coating op deze opvallende elektrische wagen.XPEL Stealth Folie: Bescherming met een Matte Twist

Jouw BMW iX verdient de beste bescherming zonder afbreuk te doen aan de stijl. Daarom hebben we gekozen voor de volledige XPEL Stealth folie. Deze matte beschermlaag biedt onzichtbare bescherming tegen steenslag, insecten en andere dagelijkse uitdagingen op de weg, terwijl het de unieke uitstraling van je BMW behoudt.


XPEL Fusion Keramische Coating: Glans en Duurzaamheid in Één

Om de matte finish van de XPEL Stealth folie te beschermen en extra glans toe te voegen, hebben we de XPEL Fusion Keramische Coating aangebracht. Deze coating biedt niet alleen een duurzame glans, maar beschermt ook tegen schadelijke elementen zoals UV-straling en verontreinigingen. Het resultaat is een finish die net zo stralend is als de dag dat de folie werd aangebracht.


Jouw BMW, Jouw Stijl, Onze Expertise

Bij BC Signature begrijpen we dat jouw BMW iX meer is dan een auto; het is een expressie van jouw persoonlijkheid en stijl. Ons team heeft niet alleen een beschermingslaag toegevoegd; we hebben een statement gemaakt. Of je nu door de stad rijdt of over de snelweg suist, jouw BMW iX zal opvallen met de bescherming van BC Signature.


Wil je meer weten over hoe we jouw BMW iX kunnen voorzien van deze hoogwaardige lakbescherming? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.


Op naar vele kilometers in stijl,


Het BC Signature TeamComments


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page