top of page

BMW i8 Roadster wrapped in PWF Matt Obsedian Black

De BMW i8 is een slanke en stijlvolle hybride sportwagen die in 2014 werd geïntroduceerd. Hij heeft een futuristische styling en geavanceerde technologie, waardoor hij een populaire keuze is onder autoliefhebbers die zowel prestaties als duurzaamheid belangrijk vinden.


PWF Matt Obsedian Black is een type vinyl wrap dat kan worden aangebracht op de buitenkant van een voertuig om het een unieke en onderscheidende uitstraling te geven. Het heeft een matte afwerking en een diepe, donkere tint zwart die vaak vergeleken wordt met obsidiaansteen.


Wanneer een BMW i8 gewrapt wordt in PWF Matt Obsedian Black, creëert dit een opvallende en gedurfde look die zeker de aandacht zal trekken op de weg. De matte afwerking van de vinyl wrap geeft de auto een slanke en ingetogen uitstraling, terwijl de diepzwarte kleur een vleugje verfijning en elegantie toevoegt.


Kortom, een BMW i8 wrappen in PWF Matt Obsedian Black is een geweldige manier om het uiterlijk van de auto te verbeteren en hem te onderscheiden van de massa. De vinyl wrap voegt niet alleen een extra beschermingslaag toe aan het exterieur van de auto, maar stelt de eigenaar ook in staat om het uiterlijk van de auto aan te passen aan zijn persoonlijke stijl.

Comentarios


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page