top of page

Bescherming op het Scherpst van de Snede: XPEL Lakbescherming op de Nieuwste BMW M2 TestwagenIn de wereld van luxeauto's en high-performance voertuigen is de BMW M2 een ware legende. Het is een krachtige machine die adrenaline door je aderen doet stromen. BMW Belux heeft onlangs een nieuwe testwagen geïntroduceerd voor circuitritten: de nieuwste BMW M2. Om deze waardevolle bolide te beschermen tegen de zware omstandigheden op het circuit, heeft BMW Belux gekozen voor de XPEL lakbescherming. Met behulp van het XPEL Track pakket is de BMW M2 voorzien van een onzichtbaar schild dat de carrosserie beschermt tegen krassen, steenslag en andere beschadigingen. In dit artikel zullen we dieper ingaan op de voordelen en kenmerken van XPEL Ultimate Plus Paint Protection Film (PPF) en hoe het de BMW M2 in topconditie houdt.


1. Wat is XPEL lakbescherming en waarom is het belangrijk?

- XPEL lakbescherming is een innovatieve technologie die een transparante film over de lak van een auto aanbrengt om deze te beschermen tegen beschadigingen.

- Het biedt een onzichtbaar schild dat de carrosserie beschermt tegen krassen, steenslag, insectenzuur en andere schadelijke elementen.

- Vooral op een testwagen zoals de BMW M2, die intensief wordt gebruikt op het circuit, is lakbescherming van vitaal belang om de waarde van het voertuig te behouden en de lak in optimale staat te houden.


2. Het XPEL Track pakket voor de BMW M2:

- Het XPEL Track pakket is speciaal ontworpen voor high-performance auto's en biedt een uitgebreide bescherming op de meest kwetsbare delen van de carrosserie.

- Op de BMW M2 zijn de motorkap, voorbumper, voorste spatborden, zijschorten, spiegels en het dak voorzien van XPEL Ultimate Plus PPF.

- Deze gebieden zijn het meest blootgesteld aan steenslag en andere impactgerelateerde schade tijdens circuitritten.

- XPEL Ultimate Plus PPF is een hoogwaardige film die zelfherstellende eigenschappen heeft, zodat kleine krassen en swirls vanzelf verdwijnen.


3. Voordelen van XPEL Ultimate Plus PPF:

- Uitstekende bescherming tegen steenslag, krassen, insectenzuur en andere beschadigingen.

- Zelfherstellende eigenschappen die de film er als nieuw uit laten zien, zelfs na langdurig gebruik.

- UV-bestendigheid voorkomt verkleuring en vervaging van de lak.

- Water- en vuilafstotend oppervlak vergemakkelijkt het onderhoud en reiniging van de auto.

- Naadloze pasvorm en onzichtbare installatie zorgen voor een perfecte afwerking.
תגובות


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page