top of page

Bescherming en Glans voor je Toyota GR86

Hallo Toyota GR86 fans,


We zijn verheugd om je te vertellen over de recente lakbescherming die we hebben toegepast op een gloednieuwe Toyota GR86 bij BC Signature. Lees verder om te ontdekken hoe onze XPEL Ultimate Plus folie en Fusion Keramische Coating deze sportieve wagen niet alleen beschermd hebben, maar ook een glanzende afwerking hebben gegeven die opvalt op de weg.


XPEL Ultimate Plus Folie: Bescherming voor de Snuit van Jouw Toyota

Bij BC Signature begrijpen we hoe belangrijk het is om je investering te beschermen, daarom hebben we gekozen voor de XPEL Ultimate Plus folie op de snuit van de Toyota GR86. Deze folie biedt een onzichtbare beschermingslaag tegen steenslag, insecten en andere dagelijkse rij-uitdagingen, zodat je Toyota er altijd als nieuw uitziet.


XPEL Fusion Keramische Coating: Glans en Duurzaamheid in één

Om de bescherming van de XPEL folie te verbeteren en extra glans toe te voegen, hebben we de XPEL Fusion Keramische Coating aangebracht. Deze coating zorgt niet alleen voor een duurzame glans, maar beschermt ook tegen schadelijke elementen zoals UV-straling en verontreinigingen, waardoor je Toyota GR86 langer stralend blijft.


XPEL Glass Coating: Heldere Visie, Altijd

Goed zicht is essentieel tijdens het rijden, daarom hebben we ook alle glaspartijen van de Toyota GR86 behandeld met XPEL Glass Coating. Deze coating zorgt voor een kristalhelder zicht en minimaliseert de tijd die je besteedt aan het reinigen van je ramen.


XPEL Fusion Wheels & Calipers Coating: Velgen en Remklauwen als Nieuw

Om de look van je Toyota GR86 compleet te maken, hebben we ook de velgen en remklauwen behandeld met XPEL Fusion Wheels & Calipers Coating. Deze coating beschermt niet alleen tegen remstof en vuil, maar geeft ook een subtiele glans, waardoor je Toyota er altijd klaar voor is om de show te stelen.


Wil je zelf de bescherming en glans van je Toyota GR86 verbeteren? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over onze lakbeschermingsdiensten.


Op naar vele veilige en glanzende kilometers,


Het BC Signature TeamComments


Featured Posts
Recent Posts
Archive