7 dingen die je moet weten VOOR je een Porsche Taycan laat wrappen!!Met meer dan 13 Taycan wraps op de teller, mogen we ons zo stilaan wel een specialist in Porsche Taycan wraps noemen. Maar waar moet je nu op letten als je je Taycan wil laten wrappen?


Eerst en vooral dien je een keuze te maken tussen een XPEL lakbescherming of een kleurverandering wrap. Een transparante Lakbescherming is dikker (200 micron tov 80 micron) en bescherm dus beter, en is ook zelfhelend (krassen verdwijnen vanzelf). een gekleurde folie biedt een basisbescherming, maar kan dan weer de look van je Taycan drastisch veranderen.

Indien je kiest voor een lakbescherming, ga je dan de hele wagen beschermen, of enkel de snuit?

Bij een kleurverandering moet je beslissen om enkel de buitenzijde te wrappen, of ook de instaplijsten en binnendeuren te wrappen.

Wat ze je meestal niet vertellen is dat om de binnenzijde mee te wrappen er veel demontage nodig is, en dit mogelijk een impact heeft op je fabrieksgarantie, en uiteraard maakt dit je wrap duurder. Enkel de buitenzijde wrappen is sneller, goedkoper en er is geen fabrieksgarantie issue. De perfecte afwerking van onze wraps zorgt ervoor dat aan de buitenzijde de originele kleur niet meer zichtbaar is. Wat de meeste Taycan eigenaars niet weten is dat we ook je schermen kunnen beschermen tegen krassen en beschadigingen.


Om je wrap in topstaat te houden vergeten de meeste wrappers je ook nog een Keramische coating aan te bevelen. Onze XPEL Fusion coating maakt je volledige wrap water & vuil afstotend, en dus super makkelijk te onderhouden.