top of page

3x BMW M5 competition individual wrappen met XPEL lakbescherming


Ons laatste nieuw project voor BMW Belux: het wrappen van drie verschillende BMW M5 Competitions in XPEL lakbescherming. Dit was geen makkelijke taak, maar ons team was meer dan bereid om dit project tot een succes te maken.


XPEL lakbescherming is een unieke beschermlaag die de lak van de auto beschermt tegen krassen, stoten en beschadigingen door weersinvloeden. Bovendien zorgt het voor een duurzame bescherming, zonder dat er iets aan de uitstraling van de auto verandert.


De 3 BMW M5 Competitions zullen gebruikt worden voor Test ritten en circuit gebruik en daarvoor is XPEL lakbescherming de beste oplossing om deze PTS kleuren te beschermen. De lakbescherming zal er voor zorgen dat de originele lak en onderdelen niet te zwaar beschadigd zullen zijn door het circuit en hun waarde behouden om zo deze wagens later nog door te verkopen.


BC Signature werkt enkel met de meest revolutionaire "Paint Protection Film" beschikbaar op de markt, XPEL.


Deze unieke folies weerstaan meer invloeden, vergelen niet, zijn zelfherstellend en bieden bovendien tot 10 jaar fabrieksgarantie.


Je hebt de keuze tussen de standaard glanzende XPEL Ultimate Plus, of een matte XPEL Stealth folie. Deze variant dient om je auto met matte fabriekslak te beschermen, of om je glanzende auto naar stoer mat om te vormen, met alle voordelen van de XPEL Ultimate Plus.De XPEL garanties zijn sterk, maar onze BC Signature garanties gaan nog veel verder! Uniek in België garanderen wij je deze 3 "Altijd Nieuw" garanties:


ONZICHTBAAR

​Wij garanderen je dat je lakbescherming virtueel onzichtbaar is. Er is dus geen verschil tussen de delen die wel of niet beschermd zijn als je kiest voor een gedeeltelijke bescherming.


NOOIT MEER STEENSLAG

We zijn zo zeker van ons stuk, dat we eventuele schade aan je koetswerk door steenslag die door de folie gegaan zou zijn, volledig kosteloos herstellen!

Zo blijft je auto altijd als nieuw, gegarandeerd!

Zie je toch kleurverschil? Dan betalen wij je je XPEL lakbescherming terug!


GEEN SNIJSCHADE

​De gecertifieerde XPEL installateurs gebruiken voorgesneden templates (indien beschikbaar) zodat snijden aan jouw wagen tot een absoluut minimum beperkt wordt. Door de deskundige snijkunsten van onze getrainde installateurs garanderen wij je dat er geen snijschade aan je wagen veroorzaakt wordt. Indien er snijschade zou veroorzaakt zijn, herstellen we niet enkel de schade, maar betalen we je de kost van de wrap van dit onderdeel ook 100% terug!​


Deze 3 unieke "Altijd nieuw" garanties krijg je enkel bij BC Signature!


Kommentarer


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags