top of page

Ankatrien Porsche Cayenne - Custom Glitter carwrap


Dit super opvallend design is speciaal gemaakt voor Fashion blogster An-Katrien Casselman. We zijn begonnen met verschillende 3D renders te maken in onze virtuele wrap showroom, om alle opties te onderzoeken.

Nadat An-Katrien haar publiek de knoop heeft laten doorhakken op social media, was het gekend welke wrap het ging worden. Om ervoor te zorgen dat we een geweldige print kregen als eindresultaat, zijn we de productie direct gestart in high quality.

Toen de volledige print geleverd was, is ons team erin gevlogen! We zijn begonnen met de verschillende onderdelen van de auto te wrappen en hebben het overschot van de wrap gebruikt om ook stukken van het dashboard en de deuren een kleurtje te geven. Om dit project compleet te maken, hebben we de zijschorten beschermd met XPEL Ultimate plus, zodat deze een extra bescherming kregen tegen fashionable hoge hakken.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page