top of page

Transactief MAN TGE Custom wrap


We wrapten de Transactief Defender ongeveer een jaartje geleden, en nu heeft Transactief z'n Adventour vloot uitgebreid met een MAN TGE. Om gigantisch witte om te toveren tot een rijdend reclamebord dat zich ook in de bossen thuisvoelt, ging ons design team aan de slag met het bestaande ontwerp, met enkele toepasselijke toevoegingen.

Het thema werd behouden, maar persoonlijke foto's werden geintegreerd, zowel in het mountainbike als in het snowboard segment. De hoogtelijnen werden uitgebreid met wat bergen, die ook op het Transactief textiel terug te vinden zijn.

Na het goedkeuren van het ontwerp werd alles in productie geplaatst. Er werd opnieuw gekozen voor een matte afwerking van de Avery folie, om een "stealth" look te creëren.

Daarna werd door ons team de wrap zorgvuldig geplaatst. Alle witte kieren werden met mat zwart afgewerkt, alsook werd er een extra XPEL lakbescherming geplaatst op de delen waar men instapt om beschadiging te voorkomen.

Nu kan deze bus ingezet worden op events, beurzen, mountainbike ritten en uiteraard ook gewoon op de weg, zodat hij altijd gezien wordt.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags