top of page

Ferrari 488 Challenge - Satin Frozen Vanilla with Race livery


Deze zwarte Ferrari 488 Challenge werd volledig getransformeerd naar een echte raceauto-look met een 3M 2080 Satin Frozen vanille-omhulsel en een speciaal ontworpen racekleuren in satijnzwart en matgrijs.

We hebben ook de voorlichten gekleurd en een Xpel Fusion Ceramic-coating toegevoegd om de 488 er scherp uit te laten zien zonder al te veel gedoe, en SLIPLO-bumperbescherming toegevoegd om ervoor te zorgen dat het schrapen van de grond de voorbumper niet beschadigt.

Van photoshop tot een 3D-weergave in onze virtuele showroom tot uiteindelijke realisatie, het was geweldig om deze wrap tot leven te zien komen!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page