top of page

Porsche 992 protected with Xpel


Deze Prachtige Porsche 992 is gemaakt voor puur genot.

Om hem in absolute nieuwstaat te houden werd gekozen om de volledige snuit van de wagen volledig te voorzien van een Xpel Platinum pack lakbescherming. Dit beschermt de volledige voorbumper, kofferklep vooraan, de voorste spatborden, spiegels en holtes aan de klinken.

Deze selfhelende, transparante folie voorkomt steenslag en is zelfhelend, waardoor nieuwe krassen verdwijnen bij warmte van de zon. De volledige folie wordt voorgesneden en zeer precies geplaatst zodat hij de vorm van de wagen perfect aanneemt.

Het eindresultaat is een onzichtbare bescherming van de meest steenslag gevoelige delen van de wagen, waardoor hij ongeschonden blijft tijdens jaren rijplezier.

Bescherm je wagen nog voor het te laat is.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page