top of page

Een forever nieuwe Ferrari 488 Pista met de Xpel Ultimate Plus paint protective folie


Die drempel, die steentjes op de baan, … Je kent het typische geluid maar al te goed als die je wagen hitten. Het betekent schade aan je koetswerk. Niet leuk, als jij streeft naar het ultieme rijplezier! Daarom kwam de trotse eigenaar van deze exclusieve Ferrari 488 Pista naar de specialist in lakbescherming BC Signature in Antwerpen. Wij gaven zijn supercar een full Xpel Ultimate Plus paint protective wrap.

Ferrari beschermen met een protective wrap, zo pakken we het aan

Onze opdracht was deze car helemaal bekleden met de ultra-transparante Xpel Ultimate Plus folie. We wrapten de hele body (met stripes) van deze opwindende wagen en ook de carbon fibre delen. Als carbon fibre onderdelen beschadigd raken, kunnen ze niet bijgespoten worden zoals bij lakwerk bijvoorbeeld. Je kan ze enkel vervangen, een heel duur grapje. Daarom is een stevige bescherming op deze stukken nog belangrijker!

Zo pakken we dat bij BC Signature aan: van alle types auto’s hebben we foliepatronen in onze computer, inclusief opties en uitsparingen voor logo’s, portieren, lichten enzovoort. Die uitsparingen zijn op voorhand weggesneden, waarna we de foliepatronen nauwkeurig plaatsen. Met nauwkeurig bedoelen we nauwkeurig, juist tot op de millimeter. Bij het plaatsen gebruiken we een gel, zodat er geen oneffenheden of luchtblaasjes achterblijven op de carrosserie.

Bij deze Ferrari kwam bovenop de folie nog een Xpel Fusion Coating. Een leuk extraatje daarvan: die vormt een vuil- en waterafstotende laag op de wagen. Zo moet je je supercar niet meer elke dag wassen!

Voor altijd nieuwe Ferrari

Deze krachtige wagen dwingt respect af, en nu nog meer, want hij gaat zijn nagelnieuwe look voor altijd behouden! Fantastico!

PS: BC Signature werkt enkel met de beste Paint Protection film beschikbaar op de markt, namelijk de zelfherstellende en niet vergelende Xpel Ultimate Plus. Wij zijn zeker van onze zaak. Xpel biedt bij ons een fabrieksgarantie tot 10 jaar op het vergelen, barsten en vlekken van de folie. Een wist-je-datje: als je je Ferrari laat wrappen bij het merk zelf, dan krijg je maar 3 jaar garantie op de folie en 2 jaar op de installatie. Een staalhard bewijs van onze kwaliteit!

Wil jij ook elke dag met een nieuwe wagen rijden?

offerte carwrapping

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page