top of page

Een echte eyecatcher op de weg: de Tesla Model 3 in Satin Blue

Toegegeven, Tesla Model 3 is sowieso al een heerlijke auto, en na een kort verblijf in ons atelier voor een premium colorchange car wrap rijdt er geen tweede vergelijkbaar exemplaar rond op onze Belgische wegen. De gelukkige eigenaar van de wagen koos niet alleen voor een totale transformatie qua kleur, hij ging ook voor een extra-veilige bescherming van zijn wagen. We combineerden de car wrap namelijk met een Xpel Fusion coating!

Tesla wrappen, zo pakken we het aan

First things first, de kleur. Wil je een exclusief karakter voor je Tesla en nét iets anders dan die vijf kleuren waar je uit kan kiezen? Een kleur die helemaal ‘jouw’ ding is? Van je wagen een ‘opvallende verschijning’ maakt? Dan is een full colorwrap een fraaie oplossing. Een wrap is trouwens omkeerbaar, dat wil zeggen dat we de folie zonder enige schade kunnen verwijderen. Bij de specialist in car wrappen BC Signature in Mortsel kies je uit niet minder dan 165 kleuren met een glanzende, metallic, satijn of een matte finish. De folie wordt aangebracht door ervaren wrappers, mensen die de finesses van het vak in hun vingers hebben. Voor minder gaan we niet! We maken onze kwaliteitsnorm ook hard: reken op 3 jaar garantie op de plaatsing.

Deze Tesla transformeerden we met de opvallende Satin Blue folie. De originele kleur van de wagen was blauw, de lievelingskleur van de eigenaar. Het Satin Blue zorgt voor een mat, chique cachet en als de portiers opengaan, past de tint ook helemaal bij de binnenkant van de wagen!

Dan het wrappen zelf. Deze auto namen we met drie collega’s onder handen. Stuk voor stuk wrapten we voorzichtig elk onderdeel. We kregen al de vraag of we voor- en achterlichten verwijderen om deze beauties perfect te wrappen? Neen, dat doen we niet. Bij BC Signature wrappen we (bijna) altijd zonder onderdelen zoals bumpers en deuren te verwijderen. Verwijderde onderdelen kunnen namelijk een voorwerp van discussie vormen bij eventuele garantie-issues. De Tesla Model 3 is trouwens een wagen met vloeiende koetswerklijnen, waardoor de car wrap aanbrengen een aangenaam werkje is. We besteden wel extra aandacht aan het inlegstuk van de bumper vooraan en aan de koffer. En de Tesla logo’s, die gingen er even wel af. Want laat ons eerlijk zijn, daar valt het oog van heel wat kijklustigen op en dan moet het perfecter dan perfect zijn.

Xpel Fusion coating

Een Tesla Model 3 in topconditie houden? Beschermen tegen chemische aanvallen zoals zuren van vogelpoep, insecten en krachtige producten van de carwash? Er zeker van zijn dat je die elektrische wagen niet elke dag moet wassen? Dat kan! Als laatste hebben we bij deze auto een volledige transparante Xpel Fusion Coating bovenop de wrap gezet. Die beschermt de wagen volledig en vormt een vuil- en waterafstotende laag. Zo blijft de wagen ‘strak in zijn pak’ zitten! Deze coating blijft twee jaar actief en moet dan vernieuwd worden.

Eerlijk? Deze Tesla Model 3 heeft alles: de nieuwste technologie, een super stijl en comfort en nu ook nog eens een unieke look!

In welke kleur zie jij jouw Tesla rijden?

Get your wrap @ BC Signature

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page