top of page

Care Clean Renault Master - Opvallende reclame wrap


Care Clean is een vooruitstrevend bedrijf, actief in car detailing en coatings. Met een strakke moderne huisstijl waren ze op zoek naar een budgetvriendelijke manier om ook hun Renault Master in te zetten voor reclame.

Mobiele Reclame, dat doen we zo.

Er is maar 1 indruk belangrijk, de eerste! Een merk spreekt het onderbewust zijn van uw potentiële klant aan en wat hij de eerste maal ziet spreekt binnen enkele seconden.

Bij BC Signature trachten we steeds de aandacht te focussen op uw merk, door het gebruik van contrastende visuals en achtergrondafbeeldingen. Na het luisteren naar uw feedback gaat ons grafisch team aan de slag om een digitaal voorbeeld op te maken.

Aan de hand van uw opmerkingen wordt dit aangepast totdat je zelf helemaal tevreden bent van het digitale ontwerp.

Dan treden de printers in werking voor het printen van uw visuele reclame op hoogwaardige wrap folie, met een keuze van glanzend of mat laminaat voor optimale UV en krasbestendigheid.

Wrapping, dat blijft hangen!

Onze ervaren carwrappers gaan dan zorgvuldig aan de slag om wrap volgens het ontwerp te plaatsen. Hierbij nemen ze extra zorg voor de plaatsing van de logo's, en het gebruiken van knifeless tape ipv een mes voor te snijden om lakschade te voorkomen, en de nabehandeling van de folie zodat deze in diepe geulen niet loskomt. Om ervoor te zorgen dat je zorgeloos rondrijdt geven we dan ook 3 jaar garantie op onze wraps. Het eindresultaat is een mooie, opvallend mobiel reclamebord, dat er voor zorgt dat de boodschap ook bij jou klant blijft hangen.

Welke reclameboodschap zou jij graag aan je klanten overbrengen?

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page