top of page

BMW M850i - Satin Light Grey Wrap


Bij een gentleman's racer als de BMW 8 series hoort een exclusieve look.

Om 35 jaar BMW dealership te vieren, besloot BMW dealer DAVO dat deze M850i dan ook een echte eyecatcher mocht worden. Een volledige wrap gehuld in hoogwaardig Avery Satin Light Grey geeft deze 8 een sportief-elegante look en zet de stijlvolle koetswerklijnen in de kijker.

Details of Perfection.

De sluitkanten van de voordeuren werden tot in het detail afgewerkt voor een echte individual afwerking. Achteraan werd de diffusor veredeld met een carbon-look wrap, zwarte nieren en spiegels geven een extra sportieve toets, en een ingewrapped 3D embossed logo voor 35 jaar BMW dealership zorgt voor een buitengewone touch.

Tailored to taste.

Ons uitgebreid gamma hoogstaande folies biedt meer dan 165 buitengewone kleuren met een glanzende, metallic, satijn of matte finish. Vakkundig geplaatst door geschoolde installateurs biedt dit een verwijderbaar alternatief om jouw wagen een exclusief karakter te geven.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page