Tesla Model 3 - Wrap mogelijkheden.


U heeft een Tesla Model 3 besteld, en u wil deze beschermen tegen krassen en steenslag, of u wenst een kleur die niet in het standaard gamma van Tesla te verkrijgen is? Of u wil geen chrome afwerking op de wagen?

We overlopen met u even de mogelijkheden:

1) Lakbescherming

Onze Xpel Ultimate plus transparante folie beschermd uw koetswerk tegen steenslag en krassen. Met 10 jaar garantie op de folie en een zelfhelende functie (krassen herstellen vanzelf bij warmte) is dit de best beschikbare bescherming die voor uw Tesla Model 3 te verkrijgen is.

De meest genomen optie is ons Platinum Pack, die een bescherming biedt voor de hele snuit (voorbumper, motorkap, voorste spatborden, spiegels en klinken.). In combinatie met de Xpel Fusion Ceramische coating over de gehele wagen biedt dit een goede fysische en chemische bescherming.

Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk de gehele wagen van Xpel Ultimate Plus te voorzien, of de originele kleur naar Mat om te zetten met Xpel Stealth folie.

2) Kleurverandering

Je hebt je zinnen gezet op een andere kleur dan de amper 6 beschikbare Tesla kleuren?

No problem, Wrap gefixt! Met keuze uit meer dan 150 kleuren in een glanzend, matte, satijne of metallic finish, vind je zeker de kleur naar jouw zin.

Met 3 jaar garantie, en de garantie dat de wrap er zonder lakschade tem 5 jaar terug af kan, biedt een kleurverandering ook een basis bescherming aan het koetswerk eronder.

Enkele voorbeelden:

3)Printwrap:

Uw Tesla voorzien van een coole print, camo, of bedrijfsreclame? Ons design team maakt voor u een op maat gemaakt ontwerp, met een matte of glanzende afwerking naar keuze.

Niets is onmogelijk, en met onze Sidewraps past een wrap in ieders budget.

4)Black Packs (Chrome Delete)

Geen fan van Chrome?

Met onze Black Packs wrappen we al het chrome van uw Tesla Model 3 naar glanzend of mat Zwart. Op zoek naar iets uniekers? Carbon of Dark Chrome geven net dat extra!

5) Interieur beschermen: