top of page

Tesla Model 3 - Wrap mogelijkheden.


U heeft een Tesla Model 3 besteld, en u wil deze beschermen tegen krassen en steenslag, of u wenst een kleur die niet in het standaard gamma van Tesla te verkrijgen is? Of u wil geen chrome afwerking op de wagen?

We overlopen met u even de mogelijkheden:

1) Lakbescherming

Onze Xpel Ultimate plus transparante folie beschermd uw koetswerk tegen steenslag en krassen. Met 10 jaar garantie op de folie en een zelfhelende functie (krassen herstellen vanzelf bij warmte) is dit de best beschikbare bescherming die voor uw Tesla Model 3 te verkrijgen is.

De meest genomen optie is ons Platinum Pack, die een bescherming biedt voor de hele snuit (voorbumper, motorkap, voorste spatborden, spiegels en klinken.). In combinatie met de Xpel Fusion Ceramische coating over de gehele wagen biedt dit een goede fysische en chemische bescherming.

Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk de gehele wagen van Xpel Ultimate Plus te voorzien, of de originele kleur naar Mat om te zetten met Xpel Stealth folie.

2) Kleurverandering

Je hebt je zinnen gezet op een andere kleur dan de amper 6 beschikbare Tesla kleuren?

No problem, Wrap gefixt! Met keuze uit meer dan 150 kleuren in een glanzend, matte, satijne of metallic finish, vind je zeker de kleur naar jouw zin.

Met 3 jaar garantie, en de garantie dat de wrap er zonder lakschade tem 5 jaar terug af kan, biedt een kleurverandering ook een basis bescherming aan het koetswerk eronder.


3) De combo: Kleurverandering FUZED met XPEL Lakbescherming

Je hebt je zinnen gezet op een andere kleur dan de amper 6 beschikbare Tesla kleuren maar wil je ook profiteren van alle voordelen die de XPEL lakbeschermeringsfolie.

No problem, Wrap gefixt! Met keuze uit meer dan 50 kleuren vinden we zeker de kleur naar jouw zin.

Deze fusioneren wij met de XPEL Ultimate Plus of de XPEL Stealth folie naar gelang van jou gekozen afwerking, glanzend of satijn.

Door deze combinatie is uw wagen maar liefst beschermd met meer dan 300 micron dikke folie.

De beste bescherming en kleur voor uw Tesla Model 3

Enkele voorbeelden:

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page