top of page

Transactief Defender - Reclamewrap


Transactief organiseert allerlei actieve adventours, en daar is een Land Rover Defender de ideale tool voor. Om het merk op alle events in de kijker te zetten, vroegen ze ons om een design te maken dat bij het karakter van de Defender past, en toch duidelijk weergeeft wat ze aanbieden.

Na het bepalen van het budget werd gekozen voor een 3/4 wrap en kon ons designteam aan de slag. Na het uitwerken van enkele previews leverde Transactief ook eigen foto's aan die in het design verwerkt werden en het geheel nog persoonlijker maken.

Uiteraard kozen we voor een matte afwerking, die bij de stoere defender past.

De vlakke delen werden met een polymeer folie gewrapped, het koetswerk met een Avery 1105 cast.

Uw voertuig is een reclamebord, gebruik het!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page