top of page

Porsche Cayman GT4 - Satin Silky Black wrap


Deze Porsche Cayman GT4 heeft net van eigenaar gewisseld en de nieuwe eigenaar dacht dat hij wellicht wat agressievere looks nodig had. Dus om deze auto er nog stoerder uit te laten zien en de 'premium'-look te behouden, hebben we voor het hele lichaam op Avery's Satin Silky Black gerekend.

We hebben het hele koetswerk gewrapped, en hebben enkel de logo's en de achterspoiler gedemonteerd, zodat we een bijna gloednieuwe auto niet uit elkaar hoefden te halen. Zoals u in de close-ups kunt zien, is de afwerking perfect!

De auto ziet er zwart uit wanneer hij donkerder is en wanneer hij door zonlicht wordt geraakt, geven de metalen deeltjes een mooie glans.

Om de wrap te beschermen hebben we een Xpel Fusion Ceramic Coating aan de bovenkant toegevoegd, dus de hele auto is hydrofoob en vuil kan er geen grip op krijgen. Het uiteindelijke resultaat is een prachtig uitziende GT4, klaar om hoofden te doen draain.

Ook een stoerdere look op uw wagen?

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page