top of page

HEM BVBA - VW Crafter Reclamewrap


HEM VW Crafter Commercial Wrap

Bij HEM BVBA was na de aankoop van een nieuwe VW Crafter de beslissing genomen van deze te gebruiken als mobiel reclamebord. Daar de originele kleur in stylish zilver was, werd gekozen voor een 3/4de wrap die de volledige zijflanken en achterzijde bekleefd.

Na een doorgedreven designfase waarbij alle details, logo's en lettertypes volledig aan de wensen van de klant werden aangepast, werd het design in hoge resolutie full color geprint op de hoogwaardige Avery 1105 wrap folie, met een glanzende afwerking.

Na een deskundige plaatsing door ons team te Zaventem was de Crafter klaar om in te zetten als opvallend billboard.

Je voertuig is een reclamebord, gebruik het!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page