top of page

Mertens Aqua Engineering - Sprinter wrap


Mertens Aqua Engineering Mercedes Sprinter carwrap

Je vloot inzetten als mobiel reclamebord, deze boodschap hadden ze bij Mertens Aqua engineering goed begrepen. Beide Mercedes Sprinters werden gewrapped met een full color geprinte sidewrap waarvoor ons designteam een op maat gemaakt ontwerp ontwikkelde. De algemene look en feel blijft op beide voertuigen gelijk, maar de invulling en producten werden aangepast aan het specifiek te bereiken cliënteel.

Door het werken met een sidewrap, word heel wat materiaal bespaard, en kunnen we een maximum impact bieden, aangepast aan ieders budget.

Uw voertuig is een reclamebord, gebruik het!

Utiliser votre flotte comme une affiche publicitaire mobile, ils avaient bien compris ce message chez Mertens Aqua engineering. Les deux Sprinters de Mercedes ont été enveloppés avec un side covering imprimée pour laquelle notre équipe de concepteurs a mis au point un design sur mesure. L’apparence reste la même sur les deux véhicules, mais le contenu et les produits ont été adaptés à la clientèle.

En travaillant avec un sidewrap, nous économisons beaucoup de matériel et nous pouvons offrir un impact maximum, adapté au budget de chacun.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags