top of page

Ducati Panigale V4 Speciale Xpel Protection


Ducati Panigale V4 Speciale Xpel protection wrap

Er zijn supercars en superbikes, en dit is er absoluut eentje van! Deze Ducati Panigale V4 Specialé is nr 950 van een gelimiteerde reeks van 1500, en is best een aardig centje waard.

Daar de eigenaar van deze bella ook graag zijn linkerpols loschud, ook op circuit, werden alle voorzorgmaatregelen genomen om geen lakschade of steenslag te hebben. Dit is niet vanzelfsprekend op dit model, daar de lak zelf extra dun gespoten werd om gewicht te besparen, zodat de 226 paarden optimaal hun werk kunnen doen.

Het volledige koetswerk werd gewrapped in Xpel Ultimate Plus transparante lakbeschermingsfolie. Deze folie is zelfhelend zodat krassen bij warmte vanzelf herstellen. Daarnaast werden de carbonnen onderdelen beschermd met de Xpel Stealth folie. Deze heeft dezelfde eigenschappen, maar is satijn afgewerkt zoals het carbon.

Als kers op de taart werd ook het ruitje (aka windscherm) en de pinkers in de spiegels zwart getint met getinte Xpel folie. Dit geeft niet enkel een custom look, maar zal ook mooi blijven glanzen, in tegenstelling met het zeer krasgevoelige standaard plexi exemplaar dat zelfs gewoon bij wassen al meteen dof uitslaat.

Zo kan de eigenaar zorgeloos de trappelende paarden loslaten, zonder zich zorgen te hoeven maken dat zijn kunstwerk op wielen gehavend wordt.

Bescherm ook jouw motor, voor het te laat is!

Featured Posts
Recent Posts
Archive