top of page

AMG GT Roadster - Satin Dark Blue Metallic Wrap


AMG GT Roadster Satin Dark Blue Metallic Carwrap

De AMG GT is een bloedmooie verschijning, zeker in deze topless Roadster versie.

Om de koetswerklijnen nog beter te laten uitkomen, werd er gezocht naar een stijlvolle blauwe tint. De keuze viel op deze Satin Dark Blue Metallic. Het gehele grijze koetswerk werd gewrapped in deze exclusieve kleur en het eindresultaat is schitterend.

Het satijn maakt deze GT Roadster super stijlvol, zeker met de zwarte accenten en velgen. Als extra bescherming werd een volledige Xpel Fusion Ceramische Coating op de wrap geplaatst, en kregen de koplampen onze transparante Xpel lakbeschermingfolie opgekleefd. Op deze manier is heel de wrap hydrofobisch en zal deze super gemakkelijk te ondehouden zijn.

Is het tijd voor een exclusieve kleur op je wagen?

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page