top of page

Jef Peeters - Ford Ranger Urban Camo


Ford Ranger Urban Camo

Jef Peeters is een absolute vakman in houtbewerking. Hij contacteerde ons om zijn voertuigen in een ietwat opvallander jasje te steken, zonder met hout of andere foto's te werken. Na enkele voorbeelden opgemaakt te hebben werd gekozen voor een Urban Camo look met contrasterend oranje en subtiele branding. Dit geeft de Ford Ranger een totaal andere look, waardoor hij zeker herkenbaar in het straatbeeld zal verschijnen.

Door de kleur van de wagen te behouden in het design was het niet noodzakelijk om het gehele voertuig in te pakken, wat ook budgetwise heel wat scheelt.

Uw voertuig is een reclamebord, gebruik het!

Jef Peeters est un artisan absolu du travail du bois. Il nous a contactés pour mettre ses véhicules dans un look quelque peu frappante, sans travailler avec du bois ou d'autres photos. Après avoir fait quelques exemples, un look Urban Camo a été choisi avec un orange contrastant. Cela donne au Ford Ranger un look complètement différent, ce qui le rendra reconnaissable dans la e rue.

En conservant la couleur de la voiture dans la conception, il n'était pas nécessaire d'emballer le véhicule en entier, ce qui permet également d'économiser beaucoup de budget.

Votre véhicule est un panneau d'affichage, utilisez-le!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page