top of page

Honda Civic Type R - CRAZY HALF WRAP


Persoonlijk ben ik een enorme fan van snelle hatchbacks. Dus deze type R sloeg meteen aan als een bom bij mij. De eigenaar van deze civic koos ervoor om zijn wagen een een extra toets te geven door het land van oorsprong te verwerken in zijn wrap.

Met een prachtig resultaat als gevolg ! Een heel aparte en gedurfde wrap.

Bij ons was allesinds iedereen op slag verliefd !

 

Personnellement, je suis un grand fan des hatchback rapides. Donc, ce type R a immédiatement frappé comme une bombe avec moi. Le propriétaire de cette civic a choisi de donner sa voiture une touche supplémentaire en traitant le pays d'origine dans son wrapping.

Avec un excellent résultat en conséquence! Un wrapping très spécial et audacieux. Chez nous tout était immédiatement amoureux de tout le monde!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page