RISE OF THE PPF - AUDI RS4 - FRONT PROTECTION PLATINUM PACK by XPEL


Het valt niet meer onder stoelen of banken te steken. De opmars van de ppf folies is nu ook in ons land bezig. Steeds meer en meer krijgen wij de vraag van privé voertuigen en fleets van bedrijfsvoertuigen te voorzien van een beschermins folie.

De consument begint hier daadwerkelijk de positieve eigenschappen van te merken en te delen met kenissen. De kost van een ppf folie, is een investering geworden. De wagen van de consument wordt gedurende zijn ingebruiksname volledig beschermt. Wat er voor zorgt dat tijdens de verkoop de folie kan verwijderd worden en zo de wagen tekoop kan bieden met een nagel nieuwe lak. OF de folie blijft zitten en wordt zo met de wagen mee verkocht.

De eigenaar van deze Audi RS4 had dan ook vernomen via zijn audi dealership dat dergelijke bescherming aangeboden wordt en kwam zo bij ons terecht.