top of page

Jaguar F-Type Half-Wrap


Waarom gans je wagen wrappen als je met een halfwrap ook een volledige transformatie kan bekomen. Deze F-type werd speciaal voor de nieuwpoort driver days tijdelijk in een jasje gestoken dat aansluitend was met ons huismerk en jaguar zelf. Halfwraps kosten een fractie van de prijs van een full carwrap. Ze hebben een bijna even grote visibiliteit in het straatbeeld en zijn snel te installeren !

Wilt u dit concept van wrapping maar dan als een tijdelijke variant die er binnen enkele dagen/weken terug af moet ? Dit is ook allemaal mogelijk ! Het assortiment aan folie's is de dag van vandaag eindeloos.

Jouw wagen met een halfwrap ? Neem snel contact op via onze contact pagina. vul je gegevens in en ontvang een gratis offerte voor jouw wagen of project !

 

Pourquoi recouvrir entièrement votre voiture lorsque vous pouvez également effectuer une transformation avec un semi-covering. Cette F-type a été spécialement recouverte pour les Driver's Day de Nieuport, dans le but de promouvoir la marque BC Signature et Jaguar.

Les semi-covering coûtent une fraction du prix d'une voiture complète. Ils ont une visibilité presque égale dans les rues et peuvent être installés rapidement!

Souhaitez-vous ce concept de covering de manière temporaire qui doit être enlevé dans quelques jours / semaines? C'est tout à fait possible! Au jour d'aujourd'hui, l'assortiment de films est sans fin.

Votre voiture avec un semi-covering? Contactez-nous rapidement via notre page de contact. Remplissez vos coordonnées et recevez un devis gratuit pour votre futurprojet!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page