top of page

Volkswagen Golf Break Striping

De eigenaar van deze VW is niet ongekend bij ons. hij liet in het verleden zijn uitgebouwde Golf GTI al wrappen in Raspberry blue. Na aankoop van zijn nieuwe Golf Break was het tijd om deze ook in te pakken !

 

Le propriétaire de cette VW n'est pas inconnu chèz nous. dans le passé, il avait fait un covering sur son Golf GTI en raspberry blue. Après avoir acheté sa nouvelle Golf Break, il était temps de l'emballer aussi!

Hij koos voor een satijn zwarte striping met in het blauw een accentje gepaard met een nummering.

 

Il a opté pour une bande noire satinée et un accent en bleu avec une numérotation.

Wist je dat deze golf beschikt over een Air-Ride systeem ? De veren van de wagen worden vervangen door speciale balgen die gevuld worden met gecompreseerde lucht.

Hierdoor kan de bestuurd van in de wagen de hoogte regelen naar wens.

 

Saviez-vous se que cette Golf a un système Air-Ride? Les ressorts de la voiture sont remplacés par des soufflets spéciaux remplis d'air comprimé. Cela permet au chauffeur de la voiture d'ajuster la hauteur comme souhaité.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page