top of page

Range Rover Velar - Matte Black (KMPF)

De Range Rover Velar aangekondigd in maart 2017 en sinds deze zomer ook te zien op alle wegen. Ondertussen zijn wij al niet meer aan ons proefstuk toe voor dit model (kijk hier voor onze Christmas Velar Wrap)

Onze klant was op zoek om de wagen zijn beestachtige look nog meer in de verf zetten. Daarom koos hij voor mat zwart. Hierdoor krijgt de auto een intensere en strakkere look die er voor zorgt dat de carrosserie nog beter tot zijn rechtkomt. Maar oordeel vooral zelf.

Ook zin gekregen om de carrosserie beter tot zijn recht te laten komen? Of wilt u een design op uw wagen laten aanbrengen? Vraag dan hier vrijblijvend uw offerte aan!

Le Range Rover Velar annoncé en mars 2017 et peut également être vu sur toutes les routes depuis cet été. Nous ne sommes plus sur notre pièce d'essai pour ce modèle (regardez ici pour notre Velar de Noël)

Notre client cherchait à donner à la voiture son apparence serré encore plus. C'est pourquoi il a choisi le noir mat. Cela donne à la voiture un look plus intense et plus serré qui assure que la carrosserie est encore meilleure. Mais juge toi-même.

Voulez-vous avoir aussi un wrap ? Alors demandez votre devis, sans engagement!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags