top of page

BMW X5 - Satin Black


BMW X5 - Avery Satin Black

Deze nieuwe BMW X5 was oorspronkelijk ook al in het zwart maar de klant wenste een wrap waarin het zwart nog intenser en donkerder was en waarin we ook zijn bedrijf (Schouw- en ketelreiniging Eddy Mets) op een subtiele manier verwerkte in de wrap. Naast het feit dat de satin-black wrap er voor zorgt dat het je auto een exclusievere look geeft en een beschermlaag voor het originele koetswerk is, kan het dus ook op een subtiele manier een reclamebord voor uw bedrijf zijn!

U wil uw wagen ook graag een nieuwe look geven?

Cette nouvelle BMW X5 était à l'origine également en noir mais le client voulait un noir plus intense et plus foncé. Et Il voulait aussi le nom de son entreprise (Eddy Mets) sur le wrap. Il a donc opté pour un carwrap Black Satin. Le wrap assure que votre voiture a un look plus exclusif, mais en plus ça protège la carrosserie d'origine.

Voulez-vous donner un nouveau look à votre voiture?

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page