Black Friday 2018

Black Friday 21% Korting

Deze vrijdag plakken we alles in't zwart!

Heb je altijd al gedroomd van een mooie zwarte wagen? Grijp dan nu je kans! Want naar aanleiding van Black Friday geven wij een unieke korting van 21%* op alle zwarte car wraps (mat, satijn, glanzend en metallic), zwarte wagens en alle stock kleuren. Noteer het in je agenda, vrijdag 23 November moet je bij BC Signature zijn, onze shops zijn special open tot 22u, met live demo's en unieke acties. Kom vrijblijvend vrijdag langs voor een drankje of vraag nu reeds online je offerte aan met kortingscode "BLACKWRAP"

Enkele voorbeelden van zwarte wraps:

Matte Black (Avery /3M)

BMW 116D Avery Matte Black

De start van de hele carwrapping hype. Het aantal mat zwart gewrapte auto's is niet meer te tellen. Superstoere, rauwe look, die de lijnen van het koetswerk laten uitkomen, zonder storende reflecties.

Satin Black (Avery / 3M)

Maserati Lavente Avery Satin Black

Satijn zwart is een diepere, intensere zwarte kleur dan mat en laat het licht nog net iets meer spelen op de vormen van het koetswerk.

Morpheus Black