top of page

Black Friday 2018

Black Friday 21% Korting

Deze vrijdag plakken we alles in't zwart!

Heb je altijd al gedroomd van een mooie zwarte wagen? Grijp dan nu je kans! Want naar aanleiding van Black Friday geven wij een unieke korting van 21%* op alle zwarte car wraps (mat, satijn, glanzend en metallic), zwarte wagens en alle stock kleuren. Noteer het in je agenda, vrijdag 23 November moet je bij BC Signature zijn, onze shops zijn special open tot 22u, met live demo's en unieke acties. Kom vrijblijvend vrijdag langs voor een drankje of vraag nu reeds online je offerte aan met kortingscode "BLACKWRAP"

Enkele voorbeelden van zwarte wraps:

Matte Black (Avery /3M)

BMW 116D Avery Matte Black

De start van de hele carwrapping hype. Het aantal mat zwart gewrapte auto's is niet meer te tellen. Superstoere, rauwe look, die de lijnen van het koetswerk laten uitkomen, zonder storende reflecties.

Satin Black (Avery / 3M)

Maserati Lavente Avery Satin Black

Satijn zwart is een diepere, intensere zwarte kleur dan mat en laat het licht nog net iets meer spelen op de vormen van het koetswerk.

Morpheus Black

Lamborghini Gallardo Spyder KPMF Morpheus Black Starlight

Ready for Bling? Morpheus Black is een gestructureerde folie met allemaal glinsters in verwerkt. De glinsters zorgen er voor dat er schitterend effect wordt gecreëerd in de zon.

Gloss Ember Black (3M)

Gloss Ember Black Roof Wrap

Prachtige metallic effecten in deze Ember Black folie. Rood en goud metallic gecombineerd op een zwarte achtergrond, geeft een subliem effect in de zon.

Galaxy Black (3M)

De eerste van 2 nieuwe zwarte tinten van 3M. Galaxy Black geeft je de optie om je auto te wrappen in een sterrenhemel. Donker zwart met witte fonkelingen.

Dead Mat Black (3M)

Voorgesteld op SEMA in Las Vegas en klaar om de wrap wereld te veroveren. Het meest effe zwart ooit op de markt gebracht.

Black Packs

Zwarte Raamlijsten? Das wrap gefixt!

Je auto een strakkere look geven? Kies dan voor zwarte raamlijsten, dankzij onze Black Packs geef je je auto snel een veel strakkere look!

Je keuze kunnen vinden?

Quel est votre choix?

*Let op deze actie is alleen geldig als je op vrijdag 23/11/2018 bestelt en 100% vooruit betaalt. Enkel geldig op zwarte kleuren of zwarte wagens en folies uit de stock, deze korting is niet cumuleerbaar met andere actie of kortingen.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page