top of page

Mercedes E-Class Gold Dust


Mercedes E-Class Satin Gold Dust Black 3M carwrap

Dit jaar zijn de satijne kleuren goed in trek, en in het nieuwe gamma van 3M vinden we deze Satin Gold Dust Black terug, een premium kleur met gouden metallic in een satijne uitvoering. Ideaal voor een klassevolle uitstraling. Samen met de gouden accenten geeft dit een volledig nieuwe look aan deze Mercedes E-klasse.

Ook benieuwd naar de nieuwe kleuren? Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak om de kleurstalen de bekijken en uw offerte op maat te krijgen.

Cette année, les couleurs satinées sont trés populaires, et dans la nouvelle gamme 3M, nous trouvons cette Satin Gold Dust Black, une couleur de qualité premium avec un métal doré en finition satinée. Idéal pour un look élégant. Avec les accents dorés, cela donne une apparence complètement nouvelle à cette Mercedes Classe E.

Aussi curieux des nouvelles couleurs? Contactez-nous pour un rendez-vous pour voir les langues de couleur et votre devis.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page