top of page

Porsche 991 GTS - Xpel Protection


Porsche 991 GTS Xpel Protection

De nieuwste versie van de Porsche 991 GTS is nog maar net uit, en de eigenaar van dit exemplaar wil hem in perfecte staat behouden. Er werd gekozen voor een Platinum pack Xpel (bescherming van de volledige snuit: Koffer vooraan, voorbumpers, spatborden, koplampen + spiegels) + de zijschorten. De originele lakbescherming achteraan werd verwijderd, daar de XPEL kit hoger komt en meer bescherming biedt.

Deze Xpel lakbeschermingfolie krijgt 10 jaar garantie op vergelen, barsten of vlekken, is zelfhelend (krassen verdwijnen vanzelf bij warmte) en biedt een uitstekende bescherming tegen steenslag.

Als autoliefhebber weten we als geen ander hoe belangrijk het is dat deze bescherming zo onzichtbaar mogelijk is. Onze folies zijn ultra-transparant zodat er geen zichtbaar verschil is tussen de wel en niet beschermde delen.

Bescherm uw wagen nog voor het te laat is.

Cette toute nouvelle Porsche 991 GTS vient de sortir, et son proprio veut la garder en etat nickel. Elle a donc reçu un Xpel Platinum Pack (protection du nez complét) + les bas de caisse. La protéction d'origine a été remplacé car le kit Xpel vient plus haut et offre plus de protection.

Protégez votre voiture avant qu'il soit trop tard!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page