top of page

GSG Truck Wrap


GSG SMXTeam Truck wrap

Om de 2de hands gekochte race truck er terug als nieuw te laten uitzien, koos GSG SMXTeam voor een full color geprinte wrap. Na het bespreken van de kleuren en stijl ging ons grafisch team aan de slag om een nieuwe look voor het SMX Team uit te werken.

Eerst werd een volledig nieuw logo uitgewerkt, om dan vervolgens de look door te trekken op de vrachtwagen. Alle sponsors werden dan in de wrap geplaatst zodat ze optimale visibiliteit krijgen. Daar wij graag alle raceteams ondersteunen kon gebruik gemaakt worden van ons sponsorpack en zo het budget beperkt.

Uw voertuig is een reclamebord, gebruik het.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page