top of page

Frozen Vanilla - Tesla Model X


Tesla Model X Frozen Vanilla 3M

De keuze in standaard kleuren bij Tesla is beperkt, zo kwam de eigenaar van deze witte Model X op zoek naar een iets klassevols. Bij het bekijken van de kleurstalen viel de keuze op de 3M Satin Frozen Vanilla. Deze satijn witte folie is voorzien van een gouden metallic, wat in de zon een schitterend effect geeft. De satijne afwerking accentueerd de lijnen van het koetswerk als geen ander. De carwrap bied ook een beschermlaag tegen steenslag en krassen, zodat het origineel koetswerk als nieuw blijft. Deze folies zijn tot 5 jaar vlot verwijderbaar zonder lakschade.

Ook graag een andere kleur op uw wagen?

Le choix de couleurs n'est pas grand chez Tesla, donc le propriétaire nous est parvenu en recherche d'une couleur avec de la classe. En regardant les echantillons, le choix est tombé sur 3M Satin Frozen Vanulla. Ce film satiné blanc a un éffét metallisé doré qui donne un effet sublime au soleil. La finition satiné accentue bien les lignes de la carrosserie. Ce covering offre aussi une protection contre les griffes et les gravillons, pour qu'elle reste comme neuve. Ce film est amovible sans dégas our residu de colle dans les 5 ans.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page