top of page

BMW X6 Frozen Bronze


BMW X6 Frozen Bronze Carwrap

Een stijlvolle keuze voor deze BMW X6, de Frozen Bronze kleur is een nieuwe toevoeging in ons gamma van meer dan 150 kleuren en afwerkingen. Deze wrap bedekt het volledige koetswerk en zorgt voor een goede bescherming tegen steenslag en krassen. De vlotte verwijderbaarheid maakt dat de wagen altijd in oorspronkelijke toestand terug gezet kan worden.

Your car, your color!

Choix classe pour cette BMW X6, le Frozen Bronze est une nouvelle addition a notre gamme de plus de 150 couleurs et finitions. Le vinyl recouvre la carrosserie complète et la protège contre les griffes et gravillons. Il est facilement amovible pour remettre le véhicule en état d'origine.

Votre voiture, votre couleur!


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page