top of page

BMW X6 - Camo wrap


BMW X6 Camouflage wrap

Deze BMW X6 kreeg een Camouflage wrap aangemeten in custom kleurstelling met een donkergroene basis. De matte laminaat zorgt voor een extra stoere look. Wij hebben camo wraps in verschillende kleurtinten en stijlen, wintercamo, urban camo en digital camo texturen zodat u steeds uw eigen look kan bepalen. Deze wrap beschermt ook het origineel koetswerk zodat de waarde van deze SUV behouden wordt. De folie is vlot verwijderbaar zonder lijmresten of lakschade.

Aarzel niet om ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte zodat wij uw Camo wrap op maat kunnen voorstellen op uw wagen.

Aventador WinterCamo wrap

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page