top of page

Jaguar XE - Gloss Steel Blue Carwrap


Jaguar XE 3M Gloss Steel Blue Carwrap

Kan een wrap ook glanzend? Dit is een vraag die onze shops regelmatig krijgen.

Ons gamma bestaat uit een uitgebreid gamma matte en satijnen afwerkingen, maar ook prachtige glanzende (al dan niet metallic) kleuren. Voor deze Jaguar XE in R-Sport afwerking viel de keuze van de klant op 3M Gloss Steel Blue. Daar de klant het oorspronkelijke donkergrijs niet meer wou zien werden ook de volledige sluitkanten aan zowel koetswerkzijde als aan de binnenzijde van de deuren mee gewrapt.

Hiervoor werden de 4 deuren vakkundig gedemonteerd, en aan de binnenzijde gewrapt.

Het Steel Blue heeft een diepe metallic glans, die van intensiteit veranderd naargelang het zonlicht. Bijkomend is de originele kleur nu volledig beschermd van lichte krassen, steenslag en schadelijk UV licht. Na verwijdering zal de auto dus in absolute nieuwstaat verkeren.

Is het tijd voor een nieuwe kleur op uw wagen?

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page