top of page

BMW i8 - Satin Dark Grey Carwrap


BMW i8 Satin Dark Grey Carwrap Xpel

De BMW i8, een sportwagen die alles veranderd, werd in dit geval zelf helemaal aangepakt. Dit exemplaar rolde als een donker grijze van de band, maar de eigenaar wenste een strakkere look. Er werd gekozen voor Satin dark grey, zonder twijfel de meest gekozen kleur van 2016. Om de 2 tone look te behouden werden de zwarte delen zwart gelaten, en beschermd met XPEL lakbeschermingsfolie. Ook het carbonnen dak werd hiermee beschermd, zodat dit steeds als nieuw blijft.

Het resultaat is een uiterst strakke look, die de i8 nog futuristischer doet ogen.

Ook graag een nieuwe look op uw (sport)wagen?

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page