top of page

Porsche Cayman GT4 - Paint Protection


Deze Porsche Cayman GT4 werd aangekocht als track & fun toy, alsook als investering.

Als rasechte Porsche liefhebber kan men uiteraard maar moeilijk weerstaan aan het pakket dat de GT4 aan te beiden heeft. Een pure porschist houd zijn auto's natuurlijk graag in topconditie, en daarom werd gekozen om de snuit van deze wagen te wrappen met een ultra transparante anti-steenslagfolie. Deze folie beschermt niet alleen tegen steenslag, die tegen hoge snelheid serieuze schade kan aanrichten, maar ook tegen krassen, daar de zelfhelende functie de krassen automatisch hersteld bij warmte (van zon of warm water). Deze GT4 zal er dus als nieuw blijven uitzien, ongeacht waarvoor hij gebruikt zal worden. Zo kan de eigenaar er optimaal van genieten!

Aarzel niet langer en bescherm uw wagen vandaag nog.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page