top of page

Porsche GT3 RS - XPEL Protection


Grensverleggend. Zo noemt Porsche de GT3 RS zelf.

Daarvoor is niet minder dan een krachtsexplosie verantwoordelijk. Plus een stevige aandrijving: de 4,0-liter 6-cilinder boxermotor ontvouwt 368 kW (500 pk) en een koppel van 460 Nm. Met zijn maximale toerental van 8.800 1/min gaat hij tot het uiterste. Met gemak.

Met de standaard Porsche Doppelkupplung (PDK) passeert hij de 100 km/h-grens in slechts 3,3 s. Daarmee is de topsporter zelfs 0,6 s sneller dan zijn voorganger.

Om ook het carbonnen koetswerk van deze topsporter te beschermen, werd hij voozien van XPEL lakbeschermingsfolie. Onze platinum kit beschermt de voorbumper, motorkap, spatborden spiegels en klinken. De zijschorten en koplampen werden optioneel mee beschermt, om zo de meest steenslaggevoelige delen te voorzien van een ultrasterke, zelfhelende en transparante laag.

Als autoliefhebber zal u beamen dat krassen en steenslag een doorn in het oog zijn. De zelfhelende functie van onze Xpel en BCS carwraps zorgen ervoor dat krassen steeds opnieuw verdwijnen door de warmte van de zon.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags