top of page

De Digibende - Telenet Carwrap


Telent Digibende VW T3 carwrap

Om 20 jaar Telenet te vieren sturen ze bij Telenet 20 twintigers de baan op om moderne technologie te promoten. Als ondersteuning werd ons gevraag om hun vervoermiddel, dit oude VW busje, te carwrappen met een volledige geprinte wrap. De deadline was krap om dit nog tijdig voor de reclamespot geproduceerd en geplaatst te krijgen, maar ons team leverde een schitterende prestatie en het busje doorkruist nu heel vlaanderen om het gebruik van technologie en Social Media te promoten. Deze wrap dient dus als perfecte combinatie tussen print en online!

Volg de Digibende live op:

En bekijk het gewrapped busje in onderstaande spot!

Carwrapping is de meest doeltreffende reclame beschikbaar, daarom doen ook grote merken zoals Telenet het! Wist je dat er reeds gedeeltelijke wraps beschikbaar zijn vanaf 1500 euro? Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page