top of page

Porsche GT3 RS - BCS Shield Protection


Deze Porsche GT3 is een zeldzame verschijning in het Miami Blue. Om deze Paint to sample (PTS) lak in nieuwstaat te houden werd een platinum kit BCS Shield geplaatst. Zo wordt de volledige snuit beschermd tegen steenslag en krassen. Deze onzichtbare beschermfolie is virtueel onzichtbaar en zelfhelend, krassen verdwijnen dus vanzelf bij warmte.

Aarzel niet en bescherm uw wagen vandaag nog.

Vraag vrijblijvend een offerte.

Cette Porsche GT3 est utlra rare en version Miami Blue. Pour bien la proteger, elle a été prévu du kit BCS Shield Platinum. Le nés complet a reçu un covering en film ultra transparant, qui protège contre les griffes et les gravillions.

N'hesitez pas a nous contacter pour une offre.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page