top of page

Gold Chrome VW Golf R Wrap


Avery Conform Gold Chrome carwrap Golf

Buiten de koetswerklijnen en het dashboard is deze Golf R absoluut niet te vergelijken met een standaard Golf. De 2.0 liter Turbo motor katapulteert deze 4 wiel aangedreven sport hatch in 4.5 seconden naar honderd! De eigenaar van dit exemplaar heeft gekozen voor een chrome gouden wrap. Deze werd uitgevoerd in Avery Conform Chrome Gold. Chroom wraps blijven een uitdaging, maar Avery heeft ervoor gezorgt dat het installatie proces toch vlot kan verlopen met zijn unieke slideability and air release technologie.

Dit laat ons toe om de chrome folie niet overdreven te moeten rekken en de reflecties mooi te houden. Het eindresultaat is een absolute blikvanger, en we wensen de eigenaar dan ook een gouden tijd met zijn pocket rocket!

Ook graag een wrap op uw wagen?

Une Golf R n'a presque aucune ressemblance avec un Golf normale, mise apart les lignes de la carrosserie et le tableau de bord. Le moteur 2 Litre Turbo catapulte cette 4 roue motrice en 4.5 secondes a 100km/h. Le propriétaire de cet exemplaire a choisi pour un covering chrome dorée. Les covering chrome restent trés difficile a poser, mais Avery a reussi a ammeliorer la pose avec ca technolgie Air release et slideability. Ceci nous permets de ne pas devoir tirer trop fort a la matière et garde les reflections belles.

Le resultat final est eblouissant, et nous souhaitons le proprio beaucoup de plaisir avec sa bombe dorée!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page