top of page

Chausson Flash Motorhome Wrap


Motorhome Wrap Nature

Om het vakantiegevoel in de verf te zetten, werd ons gevraagd om deze motorhome aan te kleden met een mooi uitzicht. Om rekening te houden met het beschikbare budget werd gekozen om een gedeeltelijk wrap te plaatsen, die de vormgeving van de originele bestickering volgt om zo een mooi geheel te vormen. Zeg nu zelf, naast de klassieke witte motorhomes is dit een originele verschijning!

Uw motorhome of ander voertuig in een originele wrap steken?

Pour accentuer le feeling de vacances, nos services ont été demandé pour abiller ce mobilhome avec un superbe vue. Pour rester dans le budget disponible, nous avons choissis de faire un covering en partie, qui suit les graphiques d'origine pour creer une belle totallité. C'est quand même beaucoup plus joli que un gros bac blanc, vous ne trouvez pas?

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page