LT44 Mini Cheetah Gold Wrap


LT44 Mini Cheetah Gold Wrap

LT44 is een frisse verschijning in het Knokse uitgaansleven. Een stylish Tapas & Lounge bar aan het gemeenteplein waar u steeds terecht kan voor een lekkere hap in een top sfeer. Om de nieuwe zaak in de kijker te zetten werd de Mini voorzien van een gedeeltelijke wrap met een combinatie van verschillende folies om tot een unieke eyecatcher te komen. Geprinte full color delen gecombineerd met Chrome goud & satijn zwarte folie en een unieke Cheetah 3D op de achterzijde trekken het originele, stijlvolle karakter van de zaak door op de wagen. Het eindresultaat is een frisse opvallende Mini die niemand onberoerd laat. Ga alvast eens een kijkje nemen op www.lt44.be en spring zeker eens binnen als u in Knokke bent!

Is het tijd om uw product of bedrijf in de kijker te zetten?

Contacteer ons vrijlbijvend voor een offerte voor uw carwrap.

LT44 est un tout nouveau Lounge & Tapas bar a Knokke. Le bar stylé est idéal pour manger un bout dans un athmosphere branché. Pour ce faire connaitre, la Mini a reçu covering en partie, avec différentes finitions imprimés, noir satiné, chrome dorée et un vinyl Cheetah 3D unique. Le resultat finale est une Mini frappante que tout le monde remarquera. N'hesitez pas a rendre une visite a LT44 quand vous etes a Knokke.

Un covering sur votre voiture?

Contactez-nous pour une offre.