top of page

Audi A1 S-Line - Satin Dark Grey


Audi A1 S-Line Carwrap Satin Dark Grey

Deze Audi A1 S-Line rolde van de band in een standaard glanzend grijs metallic kleurtje.

Om de sportieve vormen en de S-Line opties in de verf te zetten werd gekozen voor een volledige wrap in Satin Dark Grey, met het dak in een nieuwe zwarte kleur met gouden en amber metallic deeltjes. Door de wrap lijkt de A1 weer gloednieuw, de lichte steenslag en krasjes zijn volledig voor het oog bedekt. Door de 2-tone look lijkt de wagen veel lager en breder. Schitterend kleurencombinatie wat ons betreft!

Ook graag een nieuwe look op uw wagen?

Cette Audi A1 S-Line est née gris metallisée. Pour accentuer les lignes et les accessoires S-Line nous avons choisi pour le Satin Dark Grey, en combinaison avec une nouvelle couleur noir metalissé doré. Grace au covering, la A1 a l'aire toute neuve, le vinyl recouvre tout les petites imperfections. Le toit noir donne un look plus bas et large, pour nous c'est un super combo!

Vous souhaitez un nouveau look sur votre voiture?

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page