top of page

Aston Martin Matte Metallic Blue


Aston Martin Vantage V12 Matte Blue Carwrap

De 2 de Aston die dit jaar onze shops bezoekt voor een ander kleurtje, en ook dit maal weer een blauw tintje. Dit keer gaat het weliswaar over een Metallic blue variant wat deze Aston Martin Vantage V12 een heel exclusieve look meegeeft! Deze Aston kreeg trouwens 4 jaar geleden reeds een wrap in mat grijs, die deskundig verwijderd werd zonder lakschade, om dan omgetoverd te worden naar een blauw exemplaar.

Enkele accenten zoals spiegels, grille en diffusor werden in glanzend zwart gewrapped voor extra sportieve look.

Ook graag een nieuwe kleur op uw auto?

La 2ième Aston qui visite un de nos shops cette année pour une nouvelle couleur, et a nouveau un teinte bleu. Cette fois ci il s'agit d'un bleu metallisée qui donne a cette Aston Martin Vantage V12 un look super exclusif! Quelques accents noir, comme les retros, le diffuseur et la calandre donne une touche sportive.

Vous souhaitez une autre couleur sur votre bolide?

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page