top of page

Deskflow Beach Twizzy

Soms lopen brainstorm sessies over het design van een promovoertuig helemaal uit de hand. Toen we met Dennis van Deskflow aan tafel zaten over een leuke eye-catcher voor de zomer, was zijn keuze gevallen op de Zero Emission Renault Twizzy. Deskflow wou z'n online CRM pakket voor ondernemers op een originele manier in de kijker zetten tijdens de zomerperiode in Knokke. Strand en surflook waren rap bedacht, maar tijdens de ontwerpfase gingen onze designers net dat ietsje verder. Er werd een surfplank op het dak gephotoshopped, en leuke velgjes maakte de Beach cruiser look compleet. Dennis was er zo wild van dat we meteen op zoek moesten naar de onbestaande accessoires.

Na veel zoek en meetwerk vonden we 16" velgen die passend geboord werden en GoldSpeed crossbanden die net pasten. Een passend blauw surfplankje werd na lang zoeken gesourced en de ombouw kon beginnen. De volledige carwrap met houttextuur rond het dak maakt de beach cruiser look compleet, met alle nodige info helemaal in de stijl verwerkt. De reacties tijdens het rondrijden verbazen niet, deze Twizzy krijg in Knokke meer aandacht dan een Lamborghini!! Mission accomplished, de TwizzFlow is Born!

Ook graag een unieke eyecatcher voor uw bedrijf?

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page